Разсадник Телопеа - начало

разсадник Телопеа

Екзотични растения, семена и препарати

Доставка - начини и приблизителна цена

Вариантите за доставка са:

  1. С куриер. Работя с фирма Еконт. Изпращам от офис на Еконт с доставка до вратата ви или до офис на Еконт, според вашето желание. Тарифите на куриера можете да видите на сайта econt.com. Опитът ми показва, че за семена цената на доставката до офис на Еконт обикновено е около 5 лева, за растения до 1 кг. - около 6-7 лв. При по-висока стойност на наложения платеж или при по-глямо тегло цената се увеличава. Цената за доставка до вратата ви е с около 1.50-2.00 лв по-висока отколкото цената за доставка до офиса на куриера. Конкретната сума варира и според населеното място, в което се намира адресът ви, например доставката до населени места, в които няма офис на Еконт е малко по-скъпа. Поради това за мен е невъзможно предварително да кажа точно колко ще ви струва доставката.

Начини на плащане

Плащането става в брой, в момента на получаване на продуктите.

Срокове

Стандартното време за обработка на поръчката ви е три работни дни. Старая се обаче да правя така, че поръчките подадени до 11.00 ч. в дните понеделник до четвъртък включително по възможност да бъдат изпратени още същия ден и на следващия да са при вас.

Петък, събота и неделя поръчки не се изпращат.

През зимните месеци, при нощни температури под нулата са възможни значителни забавяния в доставката на поръчки съдържащи чувствителни към студа растения. Такива поръчки се изпращат при първа възможност, при подходящи за безопасното им пътуване климатични условия.

Опаковки

За да получите поръчката си невредима обръщам специално внимание на надеждността на опаковката. Смятам че най-важното е да получите растението си живо и здраво, за да му се радвате дълго и правя всичко за целта.
Опаковането се извършва непосредствено преди изпращането.

Адрес за получаване на пратки

Всички закупени продукти се изпращат до адреса за доставка посочен от вас в профила ви. Това може да е вашия домашен или служебен адрес или офис на Еконт. Можете да го редактирате по всяко време.